Så jävla typiskt!

När man har lov så ska man vara frisk och glad.... men det får ju självklart inte jag. Efter två sömnlösa nätter så ringde jag hälsocentralen och efter doktorbesöket fick jag iaf lite medicin så nu blir jag väl i alla fall ordentligt frisk för en gång skull. 

Men lite roligt har jag haft i veckan,  i måndags så svängde Adam och jag förbi matilda för att sedan fara vidare till valbo. Det var en effektiv dag och både jag och hon tjänade massa pengar på att köpa billiga kläder :P Adam hade dock inte alls lika roligt som oss... men vilken kille gillar att shoppa, definitivt inte Adam (hahaha). Eller jooo han tycker om att gå på media markt och elgiganten och det fick han, så mot slutet av dagen hade också han tjänat lite pengar. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa spirit bound - en bok jag fick i julklapp. Håll tummarna att jag blir frisk snart, jag kan behöva det. 

Hejdå!

hmmmm....


MUTATION!!!!!!!!

Jag är fan inte en mutation, eller JOOO!! Jag är en medlem i X-men och min egenskap är BRUNA ÖGON! SÅ SE UPP, ANNARS KANSKE JAG ANVÄNDER MINA BRUNA ÖGON FÖR ATT DÖDA DIG!!!  Fast det funkar nog inte så.... eller? MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 

// THREE BROWN EYES  

Pantertanter!

Idag hade vi (några kompisar och jag) pensionärskväll då vi satt och drack te, spelade spel och pratade strunt. Det var fett roligt, men jag hade lite problem med att agera tant på grund av mitt ungdomliga ordföråd, så därför utnämndes jag till badass-tant som liksom försökte hålla sig kvar i ungdomen. Men också för att jag lätt kommer bli tanten som knuffar barn på gatan och tvingar ungdomarna ge mig min plats på bussen. Sara, fånig som hon är, blev pantertanten (smått hysterisk och med åsneryck), Matilda blev den senila tanten (fråga mig inte varför) och Julia som såg smått hysterisk ut blev den hysteriska tanten helt enkelt. Nu har vi bestämt oss för att forsätta med denna orginella tradition och att vi minst en gång i månaden har en temakväll där vi spelar sällskapsspel och har allmänt roligt! Längtar redan till nästa gång då vi ska ha Harry P-kväll!

Tittade på kissies blogg (döm mig inte) och hittade ett roligt litet citat som lyder: I´m on a seafood diet, I see food and I eat it! jag tror att det ska bli min livsfilosofi! - förstår dock inte varför kissie hade den på sin blogg, hon följer nog den inte. Om hon gör det så måste hon vara blind eller nått... för som jag förstår det så äter inte hon så mycket... Äsch, nu ska jag nog försöka sova lite för imorgon ska jag vara grymt effektiv, men också hinna med att mysa med min goa Adam <3.

Godnatt mina älskade bloggläser (gosigos)

Lördagstankar...

Idag är det lördag, jag ligger i en säng på golvet hos matilda och tänker på förfärliga personer vilket kanske inte är de bästa tankarna som finns... men men... jag kom i alla fall att tänka på en bok (madame Bovary) som jag läser och på den förfärliga huvudkarakären som ironiskt nog heter Emma (haha). Emma har i alla fall bekymmer jämt och hon skyller jämt på sin kära make eller sin lilla flicka som heter Berthe. Side track - hur i hela helvete kan man döpa sitt barn till Berthe??? Ja ja, boken är gammal och utspelar sig i Frankrike. MEN ÄNDÅ liksom!

Back to the point - Emma är en förfärlig person, hon har ett bra liv men ändå måste hon ut och hora runt sig. Hon klagar på allt och alla och framtäller sig själv som värsta hjälte för att hon står ut med allt som pågår runtomking henne. Jag tycker hon är fett fånig och att hon borde inse hur bra hon har det istället för att strosa runt och få vredesutbrott och vara melankolisk hela tiden! Boken är egentligen ganska tråkig, men hennes uselhet gör att man vill fortsätta läsa den i förhoppning om att hon tillslut får var hon förstjärnar!

Skönt att få lätta sitt så kallade hjärta lite, nu ska jag tvinga ner Matilda så jag kanske kan få lite mat i magen!
C U later NEEEEEERDS!

RSS 2.0