Dr. Adam K

Igår så var jag och mina små töntar till vänner i Gävle och åt tills vi dog, bowlade virtuellt och såg världens sorgligaste film EVER! TISDagen började med att simma med Sara och Matilda. Dock så simmade vi max 15 längder på 30 minuter, det passade mig bra för mina halsmandlar har börjat svullna upp till fina röda golfbollar igen (hehehe) och jag har hört att man inte ska träna när man har ont i halsen. Den informationen fick jag från doktorn Adam K. Efter den våldsamt jobbiga simningen så gick vi till rese, mötte sorken och tjuvåkte tåg till Gävle. Filmen som vi såg var ca 2,5 h lång, men hur bra som helst! Jag grät typ genom hela sista timmen av filmen som för övrigt heter War Horse... 

Efter filmen följde jag med Tildis hem. Vi skulle se skräckfilm, men det hela slutade med att jag somnade efter typ tio minuter (jag skyller på min feberkropp och mina halsmandlar... hehehe). Men sorry Matilda! Vi ska göra om det. PÅ RIKTIGT!

PS, Lina (min syster) säger att Jimmy är snyggast i BB.

Svar på tal!

Sara!!!!!!  Serien som jag ser på just nu är fan den bästa som finns... Den heter för övrig SHAMELESS, INTE LESS SHAME ELLER BARA SHAME.... Din fåniga Merlin kan dra åt skogen!!!!! Han (Merlin) har dessutom inget skägg och han bor inte i skogen som han ska!!!! Din fåne!!!!

Buuuuurrr

Det är kallt idag, det har varit kallt hela helgen. Det märkte jag i lördags när jag skulle gå ut och gå med Amanda. Jag satte på min hur mycket kläder som helst för att inte frysa, men vet ni vad? Jag frös i alla fall!!!! Det gjorde nog inte Amanda, hon hade täcke på täcke och värsta varm sparkdräckt. Hon somnade till och med innan jag hade gått utanför dörren, så jag kunde ju ha stannat kvar inne i värmen, men nej nej. Ett tecken på kallheten var att när jag gick utanför dörren så blev hela min halsduk och mitt hår som inte var innanför halsduken helt vitt och frostigt. Det var coolt men samtidigt läskigt.

Institutet

Just nu ligger jag på en säng i vardagsrummet. Då tänker ni säker - varför ligger hon i vardagsrummet? Joo jag ligger här för att min systeryster och hennes små galningar till ungar ligger och sover i mitt rum... Jag tycker om vardagsrummet för att det är stort och man kan kolla på tv hela natten och somna framför tv om man är trött! Jag brukar somna framför tv även när jag inte sover där och jag tycker det är extremt jobbigt att ta sig den fem meter långa biten från soffan till mitt rum och sängen. På den biten hinner jag alltid piggna till tillräckligt mycket och då brukar jag vända tillbaka och sätta mig i soffan för att genast somna om igen. Det kanske beror på att min soffa är så otroligt skön eller att min kropp gillar att jävlas med mig... 

Min långa bror har laddat ner institutet åt mig som är en podcast med Jesper Rönndahl och någan annan random person. Det handlar om vetenskapen, på ett roligt vis. Jag tycker det är riktigt intressant men märker att jag inte kan koncentrera på mig vad de säger medan jag bloggar, så jag bestämmer mig nu för att avrunda, abrupt.

HEJDÅ

Detta är Jesper Rönndahl - en smått fånig människa som bland annat har varit med i det sjukt braiga radioprogrammet pang prego!

hej!

Hej Matilda! Hoppas du blir glad nu när jag skriver ett inlägg på min lilla blogg! Jag tänker också bjuda på en bild

Det här är Tintin - han är cool!

RSS 2.0